The future of Fairy Tail
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The heat of the afternoon [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Rogan

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 28-08-14

Character sheet
Wezen:: Magiër
Beroep:: Surviving this mess
Crush:: Just leave me alone, you whore

BerichtOnderwerp: The heat of the afternoon [Open]   wo sep 02, 2015 6:32 pm

Als hij zijn neus moest geloven, volgde hij twee magiërs. Door de bossen volgden ze een pad, die Rogan zelfs na al die tijd nog herkende. Ze gingen richting de ruïnes van Fairy Tail. De Dragon Slayer moest toegeven, ondanks dat hij weinig met historie had, dat het jammer was van de guild. Zijn vader was al een hele tijd dood, maar nog altijd herinnerde Rogan zich hoe enthousiast hij over de guild had gepraat. Over de oude leden. Natsu. Lucy. Erza. Allemaal verleden tijd, dacht Rogan bitter. Bij deze had de jongen besloten er niks mee te hebben. Had hij besloten niks voor die historie te voelen. Gevoelens waren in deze tijd niet goed. Het zou zijn dood worden, als hij daaraan zou toegeven. Oftewel, gevoelens gewoon voor je houden. Dan kwam alles goed. Ze kwamen aan bij de ruïnes, tijd om tevoorschijn te komen.
De twee magiërs staarden de omgeving af. Ze leken diep in gedachten te zijn. Stil te zijn gevallen door de enorme geschiedenis die achter deze plek hing. Ongeïnteresseerd stapte Rogan naar voren. 'Oi.' Begon hij. Geschrokken draaiden de beide magiërs zich om, wantrouwend. "Wie ben jij?" reageerde de grootste. Een jongen, ouder dan hij was. Hij vernauwde zijn ogen, waarna hij van z'n zwarte blouse de eerste paar knoopjes losmaakte. Daarbij onthulde hij het guild teken van Ragnarok, dat zich bevond op z'n rechter borstkas.  Beide  magiërs keken elkaar lang aan, waarna ze omgeven werden door de kleur van hun magie. "Ragnarok!" Siste de ene kwaad. "Jullie vermoordde ons kind!" Verontwaardigd trok Rogan een wenkbrauw omhoog, terwijl hij z'n blouse losliet. Dus dat was er gebeurd in de tijd dat hij afwezig was? Vervolgens grijnsde Rogan lichtjes. Nog even ruig als daarvoor. Helemaal goed. "Vind je dat grappig?!" Schreeuwde de oudere man. "Horen we niet bij elkaar?! Horen we niet voor elkaar te zorgen?!" Lichtjes schudde de zwartharige jongen zijn hoofd. 'Hier is het ieder voor zich.' Reageerde hij. Een reactie die niet bij het jonge stel in de smaak leek te vallen. In een waas van woede stoven beide onbekende magiërs op hem af. Het enigste wat Rogan deed was grijnzend afwachten.

Voorover gebogen had Rogan de man bij diens kraag, die half knock out op de grond had gelegen. De vrouw lag een eindje verderop, tussen een stel brandende bosjes. Overige stukken ruïne lagen verspreid over de grond, dat zojuist veroorzaakt was. Een aantal bomen lagen omver. Gaten zaten in de grond. Bloed kleurden sommige plekken. Ruw trok de Dragon Slayer de man dichterbij, tot hun gezichten slechts centimeters van elkaar verwijderd waren. 'Wederom bewijst Ragnarok dat ze de sterksten zijn hier,' siste Rogan. 'Ik had wat netjes willen vragen, maar je hebt het er zelf naar gemaakt.' Zo ruw als hij de man gepakt had, zo ruw liet hij hem ook weer vallen. Eén hand richtte hij op het slachtoffer. Zwarte nevels pakten zich erin samen. Een steeds grotere bol vormend. 'Je zult je kind gauw weer zien.' Echter verscheen toen een 4de persoon ten tonele, wat Rogan deed opkijken.


-Open-

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Lily
Guildmaster
avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 30-07-14

Character sheet
Wezen:: Magiër
Beroep:: volunteer and leader of the Aurora Passion
Crush:: Just love animals and kids.

BerichtOnderwerp: Re: The heat of the afternoon [Open]   za sep 05, 2015 3:32 am

Ze had het haar eigen taak op genomen om magiers te zoeken en die bij haar onder te brengen. Ze had al heel wat gevonden en ze verzorgt als ze gewond waren. Lily was maar wat blij dat ze Storm bij zich had. Het draakje was niet veel groter dan 1 meter hoog, maar ze hoefde ook niet op zijn rug te hoeven zitten en zo met hem mee te vliegen. Hij was snel gegroeit van baby naar half volwassen. Maar sterk was het beestje wel. Lily had het magie spoor gevonden toen ze de grond had af laten speuren door Storm. Dat was een hansige manier en ze kon zo mensen helpen. Met snelle passen rende Lily het spoor af. Eerst waren het er twee geweest, maar al na een paar kilometer kwam er een derde bij en die geur beviel Storm helemaal niet en begon diep te grommen. 'Akinori?!' Haar stem sloeg bijna over. Ze haten ze, maar probeerde een ander zelden te doden. In de hoop dat ze zich zouden bekeren, maar als ze niet anders kin doden ze mensen voor de veiligheid van andere. Lily begon harder te rennen en Storm vergezelde haar. Wat ze zag deed haar bloed koken van woede! Ze zag nog hoe hij de arme man wilde doden. Ze had geen keuze en nog voor ze dichtbij genoeg was crieerde ze een schild van puur wit licht tussen de man en de gewonde in. Ze liet het stralen als de zon. Storm kreeg eeen onhoorbaar seintje dat hij de twee magiers weg moest halen. Ze stormde met twee licht bollen in haar handen af op de man die, die twee arme mensen had aangevallen. ookal waren het magiers ze bleven.mensen geen monsters zoals ze door de koning betiteld werden. 'Laat ze met rust en verdwijn!' riep Lily boos en vuurde een regen van lichtbollen op de tegenpartij af. Ze zou hem eens leren geen ontschuldigen aan te vallen. maar Lily wist natuurlijk niet wat er was voor gevallen. Ze herkende hem niet en alle Akinori kende ze ook niet dus dacht ze dat het een van hen was. Het witte schild verdween en Storm had de magiers veilig en wel op afstand gelegd onder het felle licht van het schild achter een gat in de grond aan de andere kant van waar ze bij de ruine's aan gekomen waren en hield de wacht bij ze. Maar het liefste had hij zijn bazin geholpen...
Lily bleef de man strak en waarschuwend aan kijken. Nee zij was geen zwakkeling. Ze was niet voor niets de leidster van The Aurora passion.

_________________Storm:
 


AMV
Theme
voice

Aurora Passion is looking for members. So if  you do resist the tyrant of a king, join us and we support each other as one big family working together to Rrstore peace, love and peace again. Together we are strong!!!
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
The heat of the afternoon [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Magnolia :: Magnolia :: Fiore :: Ruïnes-
Ga naar: