The future of Fairy Tail
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 >> Historical development of Magnolia.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Altair

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 28-07-14

Character sheet
Wezen:: Magiër
Beroep:: One of the right hands men of the king
Crush:: Time and Time again. Me and my game had have fun.

BerichtOnderwerp: >> Historical development of Magnolia.   di jul 29, 2014 11:46 am

Historical development
Magnolia was altijd een levendig gebied geweest, waar mens en magiërs in vrede naast elkaar leefden. De magiërs hadden speciale guilds waar mensen jobs konden afleveren, waarop de magiërs dan reageerden. Zo was het altijd geweest en zo zou het moeten zijn. Helaas  viel de koning, die aan de macht was en het land in stand hield,  aan een vreemde ziekte. Langzaam maar zeker raakte hij verzwakt. Velen hebben geprobeerd deze ziekte te genezen. Vele hebben geprobeerd de koning te redden. Maar het noodlot sloeg toe en de koning overleed.  Kort daarna kwam een nieuwe, veel jongere heerser aan de macht. Gekozen door het volk om zijn mooie beloftes.
Hoe fout we waren om zijn woorden te geloven.
De nieuwe koning droeg een grote haat en wrok tegenover de magiërs, omdat hij zelf  geen enkele vorm van magie kon beheersen. Gevuld van macht en lust door zijn nieuwe positie veranderde hij de oude wetten van Magnolia naar zijn hand. Magie werd verboden, net als elk magisch voorwerp of zelfs ook maar boeken die over de kunst van de Magie beheersing gingen.
Natuurlijk kwam het volk hier tot een opstand. Met het ontbreken aan eigen krachten had de koning geen andere keus dan zelf een groep op te richten van krachtige magiërs die de opstand tot een einde brachten en de guilds zouden verwoesten.  De orde genaamd Akinori. Blij met hun aan zijn zijde zorgde de koning ervoor  dat deze groep magiërs legaal magie mochten beoefenen, puur om hen tevreden te houden. Zelf koos hij drie vertrouwenspersonen uit die direct onder zijn controle stonden.
Door deze drastische maatregelen hadden de overige magiërs geen keuze om zich terug te trekken. De guilds verdwenen langzaam en roddels gingen over de straten dat de oude guilds niet verwoest waren, maar zich enkel hadden verplaats. Daar waar de Akinori ze niet kon vinden.

Nu is het nog maar de vraag wat er verder zal gebeuren met het land. Er hangt een gespannen sfeer in de lucht. De strijd die werd gevoerd is nog lang niet gestild. Het is veilig om te zeggen dat nu pas de echte strijd zal beginnen.

_________________

Gast Time and Time again I play this game.
Waiting for a chance:
To make this life better!
theme:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
>> Historical development of Magnolia.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Magnolia :: Algemeen :: Informatie :: Uitleg-
Ga naar: